SunnyVerzum - film, sorozat, játékok

SunnyVerzum - film, sorozat, játékok

RESIDENT EVIL 3 - THE BOARD GAME (A társasjáték) - magyar nyelvű UNBOXING

2021. július 17. - SunnyVerzum

Szia Kedves Olvasó/Néző!

Kockákkal is lehet zombit ölni! Nem hiszed? Vesd szemed a Resident Evil 3 társasjátékra!

A felfoghatatlan múltú és sikerű Resident Evil videojáték széria 2021-ben már a 8. számozott epizódjához ért, nem is beszélve a rengeteg mellékágról és a különböző portokról. A Capcom elpusztíthatatlan, idén 25 éves legendája meghatározó szereplője a horror piacának, összeladásai már akkor átlépték a 100 millió egységet, amikor még meg sem jelent a 8. fejezet, a gigantikusat robbantó Village.

A Resident Evil nem állt meg a videojáték médiumánál, van belőle film- és képregényadaptáció, animációs film, és társasjáték is! Mi most a frissen megjelent Resident Evil 3 - The Board Game társasjátékra csaptunk le, amelyet még Kickstarteren fizettünk ki korábban, hogy aztán hosszú ideig várjuk tűkön ülve, míg végre elkészül a játékkal a fejlesztő SteamForged Games.

A Resident Evil 2 után tehát a harmadik rész is megkapta a társasjáték adaptációját, sőt, jövőre érkezik a klasszikus első rész effajta inkarnációja!

Ebben a videóban a játék mechanikájával, részleteivel és szabályaival még nem foglalkozunk, csak kibontjuk az összes dobozt, belenézünk minden rekeszbe, és megosztjuk veletek, milyen rémségeket rejtenek a tárolók. Fontos, hogy ez a társasjáték jelenleg bolti forgalmazásban nem kapható, egyelőre csak a Kickstarteren előfizetők játszhatnak vele, de amint Magyarországon is kapható lesz a viszonteladóknál, jelezni fogjuk nektek! Jó szórakozást kívánunk magyar nyelvű Unboxing videónkhoz, amelynek az elején és a végén is meglepetéssel kedveskedünk nektek!

A Resident Evil 3 - Nemesis videojáték végefőcím-zenéje minden hithű rajongó szívét megolvasztja, Sunny pedig nem volt rest a szintetizátorán eljátszani nektek a klasszikus melódiát!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunnyverzum.blog.hu/api/trackback/id/tr6416630090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása