SunnyVerzum - film, sorozat, játékok

SunnyVerzum - film, sorozat, játékok

MEGHATÓ FILMEK - amit mi sem bírtunk KÖNNYEK nélkül - cooperaTALK #16

2021. június 10. - SunnyVerzum

Sziasztok! Ebben az adásban a megható filmek nyomába eredtünk! :)

Mi is emberek vagyunk, és most bizony megosztjuk veletek, mik azok a filmek, amit mi sem bírtunk száraz szemmel végignézni! Listába szedtük azokat a filmeket, amelyekben átszakadt a könnycsatorna.

Ha tetszett az adás, komment formájában nyugodtan jelezd nekünk, melyek voltak azok a filmek, amelyeken esetleg te is elsírtad magad, hiszen ha valaki kifejezetten keresi a hasonszőrű, megható alkotásokat, minél nagyobb merítést kaphat. :)

Fontos, hogy az adásban nem azokat a filmeket szedtük össze, amelyeken általánosságban sírnak az emberek, hanem amelyeket mi láttunk, és mi sírtunk rajtuk, így a lista bizony tartalmazhat néhány igen szubjektív alkotást is ebből a szempontból. Az adásban a következő filmek kerültek szóba a teljesség igénye nélkül:

- Távkapcs - Bakancslista - Csillagainkban a hiba - Marley meg én - Egy kutya négy élete - Hatchi (Hacsi, a leghűségesebb barát) - Ghost - Fel! - Armageddon - Vadon - Bosszúállók: Végjáték - Deadpool 2. - A király visszatér - Akik maradtak - Hét élet - Szólíts a neveden - Csillagok között (Interstellar) - Forrest Gump

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sunnyverzum.blog.hu/api/trackback/id/tr3716588458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása