SunnyVerzum - film, sorozat, játékok

SunnyVerzum - film, sorozat, játékok

BLACK MIRROR (FEKETE TÜKÖR) - Disztópikus jövőkép, társadalomkritika(?) - SunnyVerzum Podcast #85

2023. június 29. - SunnyVerzum

Sziasztok! Megérkezett a várva várt új évad a BLACK MIRROR (FEKETE TÜKÖR) című sorozathoz. Érdemes volt -e ennyit várni rá?  Beszélünk a sorozat által elővetített jövőképről, a látottak megvalósulásáról. Szimplán a fantázia szüleménye a sorozat vagy ez már tényleg a jövő (netán jelen)? Ezt…

Tovább

FLASH - A VILLÁM rövid ismertető és VILLÁMkritika (spoileres) - Kritikus Kotyogós #6

Sziasztok! Ezen műsorformátumunkban az élő podcast adásainkhoz képest jóval rövidebb  formában mutatunk be filmeket, sorozatokat. Soron következő ilyen "áldozatunk" a FLASH - A VILLÁM film. Az ismertető spoileres! Jó szórakozást :)

Tovább

A VILLÁM karaktere és az ÚJ FILM (Flash - A Villám) kibeszélője - SunnyVerzum Podcast #84

Sziasztok! Már a mozikban az új DC film, a "Flash - A Villám". Maga a karakter már rég jelen van a szuperhősök sorában, több film és sorozat szereplője. Tartunk egy kis Villám-történelmi órát, és utána kibeszéljük az új filmet is Veletek és egymással.  Jó szórakozást :)

Tovább

Kincs, ami van - BUD SPENCER filmek - Klasszikusok újranézve #9

Sziasztok! Magyarországon nincs ember, aki ne ismerné Carlo Pedersoli-t... na jó, lehet az eredeti neve sokaknak nem mond semmit. De ha úgy említjük, hogy BUD SPENCER, akkor mindenki tudja, kiről is van szó. Filmjeivel rengeteg vidám órát szerzett a filmnézőknek. A filmjein keresztül beszéljük meg…

Tovább

EVIL DEAD (GONOSZ HALOTT) filmek és az új felvonás - (spoileres) - Kritikus Kotyogós #5

Sziasztok! Új műsorformátumunkban az élő podcast adásainkhoz képest jóval rövidebb  formában mutatunk be filmeket, sorozatokat. Soron következő ilyen "áldozatunk" az EVIL DEAD (GONOSZ HALOTT) filmek, és az új felvonás, a GONOSZ HALOTT - ÉBREDÉS.  Az ismertető spoileres! Jó szórakozást :)

Tovább

Bekeményített a NETFLIX... hogyan tovább? - SunnyVerzum Podcast #83

Sziasztok! A NETFLIX itthon is letiltotta a jelszómegosztást. Mennyire igazságos ez egy olyan szolgáltatótól, aki régen ezzel hirdette magát, hogy ezt megteheted? Mik az altenatívák? Újra feltör a torrent? Ezt beszéljük meg Veletek és egymással. Jó szorakozást :)

Tovább

Élőszereplős DISNEY adaptációk - Kell ez nekünk? - SunnyVerzum Podcast #82

Sziasztok! Az elmúlt években több Disney klasszikus elevenedett meg a vásznon élőszereplős változatban, és a jövőben is nagyon sok ilyen terv van. Miért van szükség ezekre? Van e szükség egyáltalán? Ezt beszéljük meg Veletek és egymással. Jó szórakozást :)

Tovább
süti beállítások módosítása