SunnyVerzum - film, sorozat, játékok

SunnyVerzum - film, sorozat, játékok

Kedvenc meséink, gyerekkori élményeink * Gyereknapi különkiadás - SunnyVerzum Podcast #32

2022. május 31. - SunnyVerzum

Sziasztok! Gyereknap alkalmásból összeszedtük, milyen meséket szerettünk régen és most. Ezek lehetnek rajzfilmek, bábfilmek vagy akér élőszereplős mesefilmek is. Saját gyerekkorunk emlékeit is a felszínre hoztuk annak minden szépségével... :) Jó szórakozást!

Tovább

A 21. század legjobb külföldi televíziós sorozatai - SunnyVerzum Podcast #31

Sziasztok! Előző adásunkban a 2000 előtti időkből vizsgáltuk kedvenc külföldi televíziós sorozatainkat. Most átrepülünk a jelen századba és megtesszük ugyanezt. 2000 után indult sorozatokról beszélgetünk. Mik voltak vagy épp mik a jelenlegi kedvenceink? Jó szórakozást :)

Tovább

Kedvenc külföldi televíziós sorozataink a múlt századból - SunnyVerzum Podcast #30

Sziasztok! A 27. adásunkban elkezdtük a külföldi sorozatokat boncolgatni. Ebben a podcast-ben A 2000 előtti televíziós sorozatokat veszük górcső alá. Miket néztünk a televízióban a múlt században? Jöjjenek a 80-90-es évek legjobb sorozatai :) Jó szórakozást :)

Tovább

Vendég: ILYÉS JÓZSEF, a "DOBOGÓ KÖVEK" egyik főszereplője, sound designer - Podcast Plus #6

Sziasztok! 6. Podcast Plus adásunk vendége Ilyés József, aki a Dobogó Kövek című film egyik főszereplője. Ezenkívül hangeffektek készítésével foglalkozik. Mesél nekünk a forgatási élményeiről, bevezet minket a kulisszák mögé. Kifaggatjuk filmes ízléséről is, illetve megtudjuk, milyen videójátékokat…

Tovább

DOCTOR STRANGE az őrület multiverzumában - élmények, kritika - SunnyVerzum Podcast #29

Sziasztok! Megnéztük a DOCTOR STRANGE AZ ŐRÜLET MULTIVERZUMÁBAN című filmet. Erről beszélgetünk élménybeszámoló és kritikus jelleggel. Kicsit körbejárjuk magát a karaktert és az eddigi eseményeket, amik hozzá kötődnek. Jó szórakozást :)

Tovább

STAR WARS KÜLÖNKIADÁS - A filmek és a sorozatok - SunnyVerzum Podcast #28

Sziasztok! Május 4-e a Nemzetközi STAR WARS nap! Ennek alkalmából egy kötetlen beszélgetést terveztünk a STAR WARS jelenségről, a filmekről és a sorozatokról. A múlt, a jelen és a jövő... Mit tartogat még nekünk a galaxis? Erre is keressük a választ. Jó szórakozást :)

Tovább
süti beállítások módosítása