SunnyVerzum - film, sorozat, játékok

SunnyVerzum - film, sorozat, játékok

PARÓDIA filmek, filmparódiák - SunnyVerzum Podcast #19

2022. február 27. - SunnyVerzum

Sziasztok! Rengeteg paródia film és filmparódia készült az elmúlt évtizedekben. Ezek között mazsolázgattunk... mik azok, amiket imádtunk, mik voltak nagy mellényúlások szerintünk? Jó szórakozást! :)

Tovább

Hogyan készül egy mozifilm? Vendég: Rózsa Gábor, a MENTÉS MÁSKÉPP című film alkotója - SunnyVerzum Podcast Plus #3

Sziasztok! Rózsa Gáborral beszélgettünk, aki a MENTÉS MÁSKÉPP című film rendezője, írója, vágója és producere is egyben. Kifaggattuk, milyen folyamatokat kellett bejárni, hogy egy ötletből film legyen és a mozikba kerüljön. Jó szórakozást :)

Tovább

IVAN REITMAN rendezőlegendára emlékezünk - SunnyVerzum Podcast #18

75 éves korában elhunyt IVAN REITMAN. Filmjein keresztül róla emlékezünk meg ebben a podcast adásban. Ismertebb filmjei a teljesség igénye nélkül: Ikrek, Junior, Evolúció, Ovizsaru, és ne feledjük a legnagyobb alkotását, a SZELLEMIRTÓK című filmet se. Csak remélni tudjuk, hogy fia, JASON méltó…

Tovább

VALENTIN NAPI SPECIÁÁÁL - Romantikus filmek férfiszemmel - SunnyVerzum Podcast #17

Sziasztok! Valentin nap alkalmából kicsit körbejártuk a romantikus filmek témáját. Van olyan is, amit kimondottan szeretünk, de természetesen sokat nem. Lássuk be, muszáj megadnunk magunkat a párunkért néha és hát "kényszer" hatása alatt megnézni sok ilyen alkotást. Romantikus filmek…

Tovább

Streaming platformok & TV nézési szokások régen és napjainkban - SunnyVerzum Podcast #16

Sziasztok! Hamarosan új streaming szolgáltatók érkeznek országunkba (HBO Max, Disney +, stb). Ennek kapcsán ezekről és ezek szükségességéről beszélgettünk. Kielemeztük, milyen TV nézési szokások voltak régen és ez hogyan változott napjainkban. Jó szórakozást! :)

Tovább
süti beállítások módosítása