SunnyVerzum - film, sorozat, játékok

SunnyVerzum - film, sorozat, játékok

Éppen futó vagy nemrég véget ért sorozatok - SunnyVerzum Podcast #15

2022. január 31. - SunnyVerzum

Sziasztok! Nemrég véget ért vagy éppen futó sorozatokról beszélgettünk. Szóba került többek között: - You - Superman és Lois - The Book of Boba Fett - Dexter: New Blood - Hawkeye (Sólyomszem) - Attack on Titan - Young Sheldon - The Woman in the House Across the Street from the Girl in the…

Tovább

ALKONYAT Különkiadás a nézők kérésére - SunnyVerzum Podcast #14

Sziasztok! Megszavaztátok, megígértük, megnéztük és egy jót beszélgettünk róla... Az ALKONYAT filmek... Szerettük vagy nem? Mit gondolunk az Alkonyat univerzumáról? Mindez kiderül ebben a podcast-ben. Tartsatok velünk! Jó szórakozást :)

Tovább

Vendég: Bakó Zoltán. Az ONLINE TÁRSKERESÉSRŐL, és más érdekességekről - SunnyVerzum Podcast Plus #2

Sziasztok! A műsorban vendégem volt Bakó Zoltán, aki írt egy könyvet "VADÁSZIDÉNY, avagy az online ismerkedésről férfiszemmel" címen. Főbb témánk ennek kapcsán az online társkeresés volt. Ezenkívül erős társadalomkritikákat fogalmaztunk meg a téma kapcsán, illetve spirituális témákba is…

Tovább

NE NÉZZ FEL! + Színészek eredeti foglalkozása, amit el is játszottak - SunnyVerzum Podcast #13

Sziasztok! Olyan színészekről beszélgettünk, akik a filmekben is használták, megmutatták eredeti foglalkozásukat, képességeiket (harcművészet, eredeti szakma, stb). A műsor elején egy kis kritika, élménybeszámoló a Ne nézz fel! című film kapcsán. Jó szórakozást :)

Tovább

HARRY POTTER 20. évforduló - Visszatérés Roxfortba és a HP Univerzum - SunnyVerzum Podcast #12

Sziasztok! Megnéztük a "Harry Potter 20. évforduló - Visszatérés Roxfortba" című dokumentumfilmet és erről beszélgettünk. Megemlítettük a könyvek és filmek közötti különbségeket és személyes élményeinket is a HP univerzummal kapcsolatban. Jó szórakozást :)

Tovább

MÁTRIX - Feltámadások kritika * 2022 legjobban várt filmjei - SunnyVerzum Podcast #11

Sziasztok! Megnéztük a Mátrix 4. részét és jól kibeszéltük. Kicsit szót ejtettünk az eddigi filmekről is. Átnyálaztuk a 2022-es premierkínálatot és megbeszéltük, melyik filmeket várjuk a listáról. Jó szórakozást és Boldog Új Évet :)

Tovább
süti beállítások módosítása